Tisztelt Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta honlapunkat és ezúton tájékozódik cégünk tevékenységéről!

Reméljük minél hamarabb, személyesen is felvehetjük a kapcsolatot Önnel és részletes tájékoztatást tudunk nyújtani közvetlenül is. Munkáinkhoz mindig I. osztályú növényanyagot, fűmagot, gyepszőnyeget használunk, így eredési garanciát tudunk vállalni.

A sor- és parkfáktól a díszcserjékig széles fajtaválasztékban gondolkodunk, illetve igénytől függően nagyméretű és túlkoros növényanyag beültetését is vállaljuk.
Parkgondozási, park-, kertépítési, növényültetési munkájukhoz a szükséges géppark rendelkezésünkre áll. Parkfenntartáshoz a legmodernebb, nagyteljesítményű gépekkel dolgozunk.
A szükséges egyeztetések és helyszíni felmérések után növénytelepítési vázlat és kiviteli terveket készítünk, mely alapján a kívánt területre a kertészeti munkafolyamatok egészét átfogó, részletes árajánlatot adunk. Kivitelezés elkészültével a területre komplex fenntartási tervet dolgozunk ki az igények és a szakmai kívánalmak szerint a teljes éves gondozási időszakra vonatkoztatva, részletes egységár gyűjteménnyel.
Árajánlatainkat mindig helyszíni felmérés, illetve egyeztetés alapján készítjük a megrendelő igényeihez igazítva, természetesen a szakmai szempontosak is figyelembe véve.

Tisztelettel várjuk közvetlen megkeresését az elérhetőségeinken keresztül.